Луд скандал в чалгата! Азис на нож с Преслава заради 200 бона

0
1444

Участието на фолкпевицата Преслава в новия сезон на „Като две капки вода“ я скара с един от най-добрите й приятели – Азис. Причината е, че изпълнителката ще получи най-големия хонорар, даван досега в шоуто – 200 000 лева. Доскоро номер 1 беше именно колегата й. Той се появи в миналия сезон на предаването и беше първият чалга изпълнител, качвал се на сцената.Продуцентът Маги Халваджиян подчерта, че изобщо не харесва фолкмузиката, но прави изключение единствено заради Азис. „Той е истински професионалист. Познавам го от години. И затова има място в предаването“, изтъкна причината за избора си Маги. Според хора от екипа той е получил 100 000 лева, за да се появи на екран. Останалите герои в предното издание като Ненчо Балабанов, Джуджи и Нона Йотова се разписаха срещу три пъти по-малки суми.

Тази година голямата изненада е Преслава, пише България днес. Тя обяви официално включването си във формата дни преди официалния старт. „Участвам, защото обичам предизвикателствата, а и от малка мечтаех да стана актриса. Справям се доста добре с това! Най-силното ми качество е самоиронията“, споделя красивата певица. Певицата се притеснява от конкуренцията, но се надява да изчисти амплоато си на кръчмарска звезда и да покаже талант на сцената.

Екипът на предаването води преговори с Преслава от самия финал на „ВИП брадър“. Тя вдигна рекордно рейтинга на предаването на Нова телевизия. Първоначалната договорка с продуцентите бе Преси да е в къщата само за две седмици. След като без нея рейтингът тръгна надолу, шефовете на „ВИП брадър“ я върнаха обратно, като й дадоха двоен от предварително договорения хонорар.

Маги Халваджиян също успя да примами най-оборотната чалгаджийка с много пари. Той е броил 200 бона, за да си гарантира интерес към предаването. Продуцентът продължава да не харесва фолкмузиката, но е наясно, че атрактивната брюнетка има много фенове, които упорито ще й стискат палци и ще пращат SMS-и.

Най-тежки били преговорите с Митко Пайнера. Той ще прибере част от хонорара на Преслава. Изпълнителката отново е с железен договор и ще продължи участията си нощем. През деня ще репетира усилено за предаването. Новината за огромния хонорар на Преси веднага достигнала до приятеля й Васко. Макар и да са близки, Азис държи винаги да е номер 1 в чалгата. Той останал шокиран от сумата, която ще прибере певицата. „Аз съм звезда във всички страни на Балканите, а тя има едни и същи песни от години“, троснал се звездата. Като аргумент той извадил и факта, че само преди дни в румънския вариант на „Като две капки вода“ на един от участниците се падна имитация не на кого да е, а на самия Азис.

„След гръцкото сега и в румънското шоу „Като две капки вода“ вижте кой се падна. В Гърция и Румъния по телевизията можеш да пееш песни на Азис, но в българския вариант на предаването го няма дори като опция в бутона! Това е то стандарт“, ядоса се кралят на фолка.
Той се троснал пред Преси да не го чака да се яви в студиото като неин поддръжник.

Чалга певицата ще трябва да пребори конкуренцията на актьора Калин Врачански, певеца Орлин Павлов и Герасим Георгиев. „Не се плаша от музикалните задачи. Готов съм да вляза в кожата и на най-любимата си певица – Лейди Гага. „Невероятна е, особено на оскарите я гледах, скри им топката с тоалета и песента си“, обясни Геро.

Колкото до „Капките“, носителят на „Ааскер“ казал на продуцента Маги Халваджиян, че иска да участва във формата още през юни миналата година. „Мечтата ми се сбъдна чак сега“, смее се Геро. Освен Лейди Гага Герасим обожава Роби Уилямс. „Ако ми се падне да го имитирам, ще ми е по-трудно с него. Харесвам го страшно. Бях си взел билет да го гледам в Париж миналата година, но тогава скъсах ахилес и се разминах с пътуването“, обясни ни Герасим Георгиев-Геро.

Първите си задачи участниците ще получат навръх националния празник 3 март. По предварителен план предаването трябваше да стартира вчера вечерта. В отговор конкурентите от Би Ти Ви излъчиха грандиозния концерт на Слави Трифонов от Националния стадион „Васил Левски“ през септември. Осъзнали, че е невъзможно да се пребори конкуренцията на Слави, от екипа преместиха датата на „Капките“. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук