ЛУД СКАНДАЛ! Петър Низамов-Перата попиля Жени Марчева: Чух, че сте на диета и че сте любовница на Първанов

0
2263

Ловецът на бежанци отказа да каже какво е правила лидерка на ПЕГИДА Татяна Фестерлинг на нашата граница

Петър Низамов-Перата, станал известен с това,че арестува бежанци със „свински опашки“, опъна тотално нервите на водещата от Би Ти Ви Жени Марчева, която се опита да изкопчи от него някакво обяснение защо е връзвал мигранти на нашата граница по странен начин. Той буквално не й даде думата и непрекъснато я прекъсваше.

„Аз чух ,че вие сте на диета и заради това така нелогично се държите. А и вие, дето защитавате бежанците, миналата седмица, като интервюирахте турския посланик, бяхте облечена в турско червено”, започна монолога си Перата.

Той отказа да каже и какво е правила бившата лидерка на ПЕГИДА Татяна Фестерлинг на нашата граница и защото е ловила бежанците. „Вие защо се опитвате да ме дискредитирате. какво като е била в дома ми?! И за вас четох ,че сте любовница на Първанов? Аз съм джентълмен и няма да клюкарствам зад гърба на дама. Ако искате да знаете какво е правила тук, питайте я лично. Няма да ме дискредитирате”, подскочи като ужилен Низамов. Той дебело подчерта,че за него са важни най-вече интересите на България, а не на САЩ, Русия или Германия.

След като Жени Марчева се опитваше да прекъсне тирадата на ловеца на бежанци, най-накрая прекъсна разговора.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук