Любо Нейков закъса със здравето на рождения си ден

0
1203

Здравословни проблеми помрачиха рождения ден на актьора и мастит продуцент Любо Нейков, научи „Ретро”. Шефът на „Комиците” и „Столичани в повече” чукна 44 години в понеделник на 7 февруари и планирал да вдигне грандиозно парти за личния си празник, тъй като от години не го бил отбелязвал както подобава.

Всичките му подчинени се готвели за голям купон и дори събрали над 1000 лв. , за да го изненадат с голям подарък по случая. Малко преди празника си обаче Любо Нейков бил налегнат от бъбречна криза и обявил, че отменя партито, защото едва търпял силните болки.

Актьорът от години стискал зъби заради болни бъбреци. Огромните торбички под очите му и вечно подпухналият му вид се дължали не на прекаляване с алкохолните купони и недоспиване, а на два огромни камъка в бъбреците, разкриха хора от кухнята на шоуто. Заради безкрайната си заетост и страха от болници Нейков обещал да легне под ножа някой ден, но все отлагал процедурата.
Освен това нямал и време да се подлага на операции, тъй като програмата му била запълнена с ангажименти. Дори болен и навръх рождения си ден комикът бил на снимачната площадка на сериала „Столичани в повече”, а вечерта репетирал цели три спектакъла на „Комиците”, които трябвало за запишат с колегите му за месец напред. Отделно всяка седмица имал поне по две изяви на театралната сцена, най-често в провинцията и се налагало и да пътува.

От месец насам пък е още по-ангажиран покрай новия сериал, който подготвя продуцентската му компания. Както „Ретро” писа Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев ще лапнат над 1 милион лева от нова лекарска поредица подобна на хитовия сериал „Спешно отделение“, която ще се излъчва от март по Нова телевизия.

Въпреки многото работа и здравословните грижи Любо Нейков се похвали, че рожденият му ден е бил щастлив, тъй като вечерта е намерил време за семейството си и дъщеря му Анна е озарила празника му.

„Събуди се, целуна ме и ми каза “Честит рожден ден”. А снощи цяла вечер, преди да заспи, ми пя песни за рождения ми ден”, разказа Любо Нейков за дъщеря си Анна, която на 20 февруари ще стане на 5 години.  Именно тогава Нейков е твърдо решен да вдигне със сигурност голям купон, с който да отбележи празника на дъщеря си. Комикът и жена му Гинка са наели лъскав детски клуб с дузина специалисти, които да се грижат за десетките малки гости на щерка им и да изнесат специална програма за децата.

После щяло да има отделно пищно празненство за възрастните, на което и роднините на семейството на отбележат 5-годишнината на Анна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук