Майката на пребитото на спирка момче: Смазали са го ултраси на „Левски“! Взели са го за фен на ЦСКА, а той 10 години тренира на „Герена“

0
1627

Синът ми и негов приятел са седели на спирката и са си играели на телефоните на някакви игри. Изведнъж изневиделица се появяват двадесетина младежи, въоръжени с метални прътове, лопати, бухалки и започват да ги бият. Това заяви пред Нова телевизия майката на едно от пребитите снощи на спирка в София две 17-годишни момчета.
„Били са от агитката на „Лески“. Помислили са го за фен на ЦСКА. А той десет години тренира на „Герена“. Цялата глава на сина ми е разкъсана, разкъсани са и всички сухожилия на ръката му“, не скри сълзите си притеснената жена.
Припомняме, че двете 17-годишни момчета, бяха нападнати в понеделник вечерта в София.
Снощи едното момче беше намушкано на спирка на градския транспорт, а неговият връстник беше пребит и също наръган на метри от 1-во полицейско управление в столицата. Тийнейджърите са приети в спешното отделение на „Пирогов” с множество рани и са оперирани. Едното момче е с рани по главата, гърба и ръцете, а другото с тежки наранявания на главата и други части на тялото.
И двамата са без опасност за живота. Според учениците, нападателите им били с качулки и бръснати глави. По първия случай са задържани четирима души. В двама от тях са открити оръжия. За нападението на другото момче също има задържани. Според свидетели става дума за футболни агитки./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук