Марешки се кандидатира за президент

0
1041

Варненският бизнесмен Веселин Марешки изрази амбицията си да се кандидатира за президент на предстоящите избори. Това заяви самият той в ефир на Би Ти Ви. Аптекарският бос, който от скоро навлезе и в бизнеса с горива, посочи, че „категорично ще се кандидатира, ако такива хора се опитат“, посочи той и уточни:

„Аз чувам, че доста други шоумени искат да се кандидатират, аз не гледам на това като на шоу. Президентът трябва да излезе и да каже, че има картел. Президентът мълчи! Как може да мълчи?“, недоумява Марешки.

„Президентът трябва да бъде лице, което да защитава. Той не може да реши проблемите си, но трябва да е представителен“, посочи още той и уточни, че щом Жорж Ганчев може, защо той да не се пробва.

Той увери, че бизнесът му с бензиностанции ще се разширява. „С 20-30 стотинки ще паднат горивата и в другите части на страната. Процесът на отваряне на бензиностанции ще продължи. Ще стигнем навсякъде“, закани си аптечният бос.

„90% от моите лични коли са извън Варна и те в момента си купуват горива с 40-50 стотинки по-скъпи. Мен това не ме радва“, изтъкна Марешки. Иначе той не знае кой е поставил бомба пред негова аптека в Бургас, но е на мнение, че това е заради започналата от него борба срещу монополите у нас. „В моя имот се нанесъл човек. Отивам да го питам защо, той се чуди защо си търся правата“, обясни ситуацията у нас Веселин Марешки.

По отношение на спрените от премиера обществени поръчки, Марешки изрази съгласие с действията на Борисов.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук