Машалла: Виж в чие легло е Цветанка Ризова след изневярата на мъжа си! (водещата удари кьоравото + снимки)

0
2973

Цветанка Ризова преживя много несгоди със съпруга си Анатоли, но съдбата й се усмихна!

Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова дълго време беше одумвана в жълтите медии заради проблемите в брака си. Оказа се, че след дългогодишно и мирно съжителство със съпруга си Анатоли, водещата се окичила с… рога.

Писанията за изневерите на половинката й не останаха скрити за никого, а срамът на Цветанка Ризова бе голям. То не бяха блондинки, то не бяха брюнетки. Явно Анатоли се оказал доста палав, а и отношенията му с благоверната от години куцали.

Е, днес обаче лошите спомени вече са зад гърба на водещата. В момента Цветанка Ризова е толкова щастлива, че дори успяла да направи невъзможното за мнозина. Да прости на Анатоли и двамата да оправят отношенията си, макар и чисто приятелски.

Причината за благоразположението на Ризова е… нова любов. И не само нова, а с перспективен, амбициозен и мноого млад мъж. Това разкриха близки до нея източници, пише вестник „Уикенд“.

Новата изгора на Цветанка (седнете да не паднете) е с цели 20-ина години по-млад от нея. Да, в началото това доста тревожело водещата, но въпросният бил такъв кавалер и се държал с нея като с истинска принцеса. Това е накарало бързо да се отпусне и да реши да изживее всеки миг от неочакваното щастие.

Избраникът на Ризова работи в банковия сектор, а цялото лято двамата изкарали в леглото на апартамента на водещата в Свети Влас. Жилището й било подарено още преди години от братя Диневи, макар причината за този колосален подарък още да не е ясна.

„Цветито цъфти, направо сияе. Ами така, де – друго си е да имаш до себе си млад жребец, вместо да переш мръсните чорапи на застаряващия си мъж. Който за благодарност ти слага и рога с млади мацки. Радваме се много за нея и им пожелаваме щастие“, коментират източниците.

След раздялата на Ризова и Анатоли за кратко се говореше, че водещата е станала любовница на един от най-известните политици у нас. Малко след това обаче двамата се разделили, заради страха на политика от медийния шум.

Цветанка Ризова извади късмет от изневерите на мъжа си, хвана си млад жребец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук