Пръсна: Новите бомби на Гери-Никол разцепиха мрежата! (напращяха от силикон – СНИМКИ)

0
1814

Гери-Никол не си поплюва, вече прилича досущ на кукла Барби!

Прословутата кукла Барби май още не е минала от мода. Поне ако съдим по вкуса на младите ни тийн звезди, начело с Гери-Никол. Която от ден на ден все повече заприличва на американската русокоса мечта.

Принцесата на татко, богатата варненка Гери-Никол едва дочака да стане голяма, за да се „подобри“. Певицата, изпълнила фундаменталния хит „яката дупара“, си подари нови балкони. Е, не е ясно дали тя, или тате са ги платили, но сега темата е друга, пише вестник „Телеграф“.

Новите бомби на Гери-Никол накараха мрежата да заври от коментари, а феновете й от силния пол да си завират главите във фризера, за да не експлоадират от жегата.

Според близки до изпълнителката източници, Герито е хвърлила скромните 20 000 лева за подобрението и уголемяването на бюста си. Като паралелно с това е бутнала и малко хиалуронова киселина в устните. Като ще е гарга, да е рошава. А като ще се тунинговаме, да я караме докрая.

„Гери-Никол си изсветли косата почти до бяло русо, отслабна доста, а сега и с тези издутини по себе си, хептен замяза на някакво Барби. Жалко само, че започна толкова рано, тъй като е още само на 19 годинки. Ако продължи в същия дух и започне да си прави естетически намеси, на 30 вече няма да прилича на нищо“, коментират по форумите.

Може пък причината за скорошната интервенция на напращелите й балкони да е свързана с новото гадже. Всъщност първото гадже, ако вярваме на твърденията й, че досега не е била с момче.

Преди седмици Гери-Никол се показа с тайнствен младеж в мрежата, за когото разбрахме, че е избраникът й. Кой знае, може пък жребецът да си пада по по-надарени мацета и тези му мераци да са подтикнали варненката да легне под ножа.

Оставяме ви сега да изплакнете очи и да се насладите на прелестите на сочната хубавица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук