Меркел, заслужаваш теб да те изнасилят арабите! Тероризмът не се изразява само в бомби

0
1823

Знаете ли какво означава „тахарруш гамея”? „Игри на изнасилване”. Така се забавляват мъжете в Северна Африка по празници. Престъпление е това, което допуснаха лидерите на Европа!

Милена ФУЧЕДЖИЕВА

Игри на изнасилване. Това не е измислено от мен словосъчетание. Това е поводът да напиша този текст. Бясна съм. Бясна, отвратена и изплашена.skandalno-bezhantsite-iznasilvat-germanki-i-v-drugi-golemi-gradove-07-01-2016-07-24-54

Съзнателно се въздър­жах да пиша за масовите „новогодишни” посегател­ства и изнасилвания в Германия, а както се оказа, и в други градове в Европа, защото вече се старая да си спестявам всякакъв досег с информация, която нарушава вътрешния ми мир. Живеем в озверели времена и човек се спасява поединично в кулата си от слонова кост. И все пак нещо ме чоплеше отвътре, исках да знам повече за случващото се, защото без съмнение то е лош знак за общото бъдеще на европейци и мигранти.

Започнах да търся клипове с изнасилвания. И който търси, намира. Кли­път беше манипулативно кръстен „Изнасилванията в Кьолн”, а не беше от там, а от Египет и показваше тълпа озверели араби, бутащи съпротивляваща се и пищяща с всички сили жена, докато я набутаха в нещо като вход за ме­тро. Писъците не спряха, а мръсните животни се блъскаха, ако не можеха да участват, то поне да гледат, и клипът свърши.

Качих го за секунда във Фейсбук и го махнах. Казах си, че не искам да започвам този разговор. Не искам да ме нападат и изнасилват с просташкото си незнание и безотговорност разни либерали, обяснявайки ми, че не може да се обобщава. Въпреки че стотици изнасилени в Кьолн жени не са обобщение, а присъда над неразбираемата щедрост на госпожа Меркел, която буквално хвърли евро­пейките на зверовете. Не разбирам защо го направи. Ако причината са именно либералните ценности, значи сега махалото ще се залюлее силно в обратна посока и последиците му ще бъдат непредвидими.

Това не ме радва ни най-малко, защото няма нищо по-страшно от атмосферата на липса на толерантност, взаимно уважение и рес­пект към чуждите ценности. Но в случая либералите се опитват да защитят именно липсата на толерантност и уважение на една миноритарна група, която нахлу в Европа с невъзможността да изразходва младежкия си тестостерон по европей­ските улици. И сега първите жертви, разбира се, са жените. Не хомосексуалните, не евреите, а ние, жените.

И така, ровейки из нета на следващия ден, след като гледах този ужася­ващ клип, установих, че е свален от предишния източник, но се е появил в два нови източника, еди­ният от които е на „Русия Тудей”, руската телевизия за чужбина. В репортажа, придружен със същото видео, се разказваше за арабската игра „тахарруш гамея”, или „игра на изнасилване”. Не можех да повярвам на очите си. Написах „тахарруш гамея” в „Гугъл” и другият източник, който намерих, беше „Йерусалим пост”. Ден по-късно виждам, че за „играта” вече пишат и в „Дейли Мейл”. На този етап обаче няма нищо написано за тахарруш гамея в нито една либерална медия, което не ни изненадва.

Оказва се, че на големи празници, а и не само това е практикувана мъжка арабска „игра”, особено разпространена в Северна Африка. Така се забавляват арабите, разбирате ли? С групови изнасилвания. И понеже тъпанарката или продажничка (на кого и защо?!) Меркел ги допусна, сега започнаха да си я играят и с европейските жени.изтеглен файл

Искам да прочета какво оправдание ще намерят либералните медии за вно­са на тази „демокрация”, за приноса на тази „култура”, и най-накрая за правата на жените. По реакциите на информацията за тахарруш гамея ще преценявам кой колко струва като човек. Изобщо човек ли е. Защото случилото се на Нова годи­на в Кьолн е доказателство за огромно предателство към европейските жени. И думата не е предателство, а посегателство. Те са вече тук и играят на изнасилване на Нова година.

Политици, които допус­нахте това, вие заслужава­те да попаднете в тълпата от клипа. Да ви влачат, докато пищите, да разкъс­ват дрехите ви, пръстите им да се завират навсякъде по тялото ви, да ви мъкнат за косата, да се опитат да ви разкъсат, прониквайки в цялата ви същност.

Всички политици, които не казаха „не” по един или друг начин от самото начало на тази дивашка инвазия, това заслужават. Както и политиците, заради които се стигна до там, че тези хора да търсят мир на наша земя, носейки антицивилизационната война в себе си.изнасилване

Ще бъда безкрайно разочарована от позна­тите ми либерали, ако не намерят начин да спрат да намират гъвкави обяснения за случилото се. Тероризмът не се изразя­ва само в бомби, разбирате ли? Играта на изнасилване също е тероризъм.

Горките арабски жени. Не бих могла да изразя съчувствието и безпомощ­ния си гняв за начина им на живот, защото те са свикнали на това животин­ско отношение. Но никога, абсолютно никога не ми е минавало през ум, че сега, в началото на XXI век, аз ще се страхувам за съдбата на европейските жени заради играта на изнасилване на едни пришълци!

Това е тероризъм. И паниката трябва да бъде изместена с хладнокръвно мислене как, с какви цивилизационни и полицейски средства този вид антиженски тероризъм може да бъде овладян. Защото антиженският тероризъм е античовешки. Ние винаги ще имаме нужда да бъдем пазени от грубата мъжка сила, за да можем да възпитаваме нормални и толерантни деца. Всичко е свързано. Дари само една изнасилена жена означава насилено общество.84c42b9986b8cecdea81ed6abb66c108_XL

Текстът на Милена Фучеджиева е публикуван в сайта за култура „Площад Славейков”. Заглавието е на „Уикенд”. Оригиналното заглавие на авторката е „Игри на изнасилване”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук