Миков: Конгресът на БСП е част от промяната на партията

0
971

Конгреса на БСП е част от промяната на партията, в работата на централната и местната организация с хората се търси алтернатива на управлението. Това каза пред журналисти лидерът на БСП Михаил Миков, предаде aгенция „Фокус”.

По думите на лидерът на БСП, в момента има дясна политика, която мачка българските граждани. „2,5 милиона работещи, които произвеждат много по-голяма част в съотношение с техните заплати”, каза още той.

Според Миков, много български граждани търсят препитание в чужбина като алтернатива на това несправедливо доходно облагане. „Алтернатива на ниското управление, което става заради недостига на средства”, заяви още той.

Според лидерът на БСП партията се е променяла много. „Не случайно празнуваме 125 години, тази година”, категоричен бе той.

Според него Конгреса е част по пътя за алтернативна промяна. „Работата с хора на централните и местните ръководства, представителите в местната власт да се търси повече реална алтернатива”, каза още Миков. Той отрече информацията, че частна външна фирма ще преброява бюлетините на Конгреса на БСП.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук