Милиони по света се просълзиха! Ето какво съобщи съпругата на Шумахер

0
3386

Милионите фенове на Михаел Шумахер по света имат повод да се просълзят. Съпругата на Шуми – Корина застана пред всички и извърши действие, което е достойно за уважение и ще накара всеки човек да настръхне.

Борбата за живота на Шумахер продължава, а Карина дава надежда. Тя споделя, че най-важното на света е здравето на мъжа й. А последните й постъпки дават надежда, че шампионът един ден отново ще радва милионите си привърженици.

Корина Шумахер, продаде личния самолет на пилота и вила в Норвегия, съобщи “Бунте”. Цената, платена за самолета на Шумахер, е 25 милиона евро.

В момента лечението на Шуми е изключително скъпо. Той продължава да се възстановява в къщата си в Швейцария след инцидента в края на 2013 година.

А жена му ще направи всичко по силите си, за да може Шумахер да оздравее. Лекарските екипи, които се грижат за шампиона са на възможно най-високо ниво.

Децата на Михаел са сочени като невероятно отговорни, а и в момента също имат спортни успехи, макар и на крехка възраст. Съпругата на Шумахер пък е категорична – няма имот, вещ или пари на света, които да са по-важни от Шуми. / sportove.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук