Мира Иванова от „Събуди се“ работи за близнаци

0
5905

Мирослава Иванова е всеотдай­на както в работата си, така и в личния си живот. Как смогва с всички ангажименти и същевременно е съпруга, домакиня и майка за пример, не е много ясно, но е факт, чудят й се в гилдията.

„Аз съм чучулига. Ран­ното ставане не ми тежи, пък и все пак се случва само два пъти в седмица­та. Обожавам сутрините и усещането, че денят е пред теб гол-голеничък и ти решаваш как ще го запълниш и в какъв цвят ще го оцветиш. В „Съ­буди, се“ опитваме още от сутринта да направим деня на нашите зрители позитивен и лек”, казва­ла е водещата.

Тя става рано не само през уикенда, когато се излъчва „Събуди се”, а всеки ден. Събужда с целувка съпруга си и сина си, който тази го­дина ще е в пети клас, и им припомня нещо ху­баво, което им предстои през деня. Естествено, водещата се грижи и се­мейството й да се храни добре, което е най-вече неин ангажимент. Поч­ти всеки ден Мирослава готви по две менюта – с месо и без, тъй като съ­пругът й е вегетарианец. Продължителното стое­не в кухнята не й тежи. Напротив – журналист­ката твърди, че така си почива. Все пак за раз­лика от повечето хора, които готвят предимно през уикенда, Мира се впуска в кулинарни експерименти най-вече през седмицата. В събо­та и в неделя, когато ста­ва по-рано от обичайно­то – в 4 сутринта, мъжът й се грижи за храната. Само че той не умее много-много да готви. Иначе много й помагал вкъщи. „Той готви само чрез ус­лугите на ресторантите, които предлагат достав­ка. Като каже: „Сготвих картофки уеджис за де­тето”, вече знам откъде ги е поръчал”, споделя­ла е през смях Мирос­лава.

Тя е в журналистиче­ската професия от мал­ка. Започва едва 19- годишна, а в екипа на Нова е от 2000 г., където дълго време бе редактор в предаването „На чети­ри очи”, което водеше Цветанка Ризова. През същата година Мира среща и съпруга си, с когото се женят след 5 години. „Бях бременна в седмия ме­сец, на­правихме малка сватба, само с най- близки­те род­нини и приятели, не бях в бяла рокля”, споделяла е пестеливо Мирослава. Тя не крие, че е щастли­ва от хармонията в живо­та си, както и че планува да я обогати съвсем ско­ро. Мечтае за второ дете. Всъщност за две, както и всички техни близки. Най-вече обаче мъжът й, който иска близнаци. А вероятността желание­то му да се изпълни не е никак малка. „Имаме близнаци и в двата рода и ситуацията е „код чер­вено”, споделяла е с ус­мивка Мирослава.

Водещата на „Събуди се” не издава за кога с мъжа й плануват да увеличат семейството, сбъдвайки не само сво­ята мечта, а и тази на цялата рода. Миросла­ва е казвала само, че в някакъв момент ще събере сили отново да излезе в отпуск по май­чинство. Сега се радва на това, което има в живота си, и се старае да е пълноцен­на и у дома, и в работата си. А с все- отдайността си Мирослава направо изумя­ва колегите си, още повече че почти всеки уикенд след края на ангажиментите си към „Събуди се” организира семейни пикници. Синът й ги обожавал. Затова често след ефира на „Събуди се” водещата подготвя за „закуска на тревата” в Южния парк голямата кошница, в която задължително има одеяло, сандвичи и термос с чай.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук