Бащата на касапина Кристиян го направил шизофреник

0
2614

ИСТИНАТА ЗА ДОЖИВОТНОТО УБИЙСТВО В „ ХАДЖИ ДИМИТЪР“

Двойният убиец Кристиян Го­чев, който отряза главата на майка си и наръга с нож дядо си миналата седмица в столичния квартал „Хаджи Димитър“, е станал шизофреник и наркоман заради баща си.

Това разкри ексклузивно за „Уик­енд“ една от многобройните жени на Гочев-старши.Тя се свърза с редак­цията ни, за да опише историята на 28-годишния касапин, макар лично да не го познава. Жената обаче е имала интимна връзка с таткото на убиеца. По думите й родителят носи своята отговорност, макар че се опитва да се разграничи от случилото се.

Болестта на младежа се отключила през 2008 г. заради Гочев-старши, убедена е негова предишна половинка

Заболяването на Крис­тиян е било документира­но и доказано в столична клиника през 2008 г., като няколко години по-рано започнал да се друса с всевъзможни нарко­тици – от трева до хероин. Младежът приемал дрога в конски дози. Причината била изцяло в татко му, който го изоставил още като бебе и не му обръщал никакво внимание.

Кристиян вероятно е растял в здравата семейна среда на майка си и дядо си, но уличните навици на гетото са го подтикнали да се занимава с дилъри и с маргинали. Според информацията на жената, Николай, както се нарича баща му, бил тотално про­паднал тип, чиито гени са се предали и на убиеца, а допуска и той да е носителят на шизофренията, от която убиецът сега може да се възползва, за да отърве доживотната присъда.

„Кристиян тръгна по лош път. Крадеше фарове още като дете, но не от липса на пари. Татко му искаше да го направи човек, но не успя. Всъщност самият му баща също беше доста особен.

Николай използва жените с които е. Започна да иска пари от мен, с лъжи, че е катастрофирал и други глупости.Тогава му дадох от­делената от майка ми сума за дипломната ми работа“, разкри нашият източник, пожелал анонимност.

Дамата, която изключи­телно преживява траге­дията в „Хаджи Димитър“, е убедена, че Кристиян е просто жертва на баща си и че е започнал да деградира именно под негово давле- ние. Тя дори се запознала с майката на убиеца – Мари­ана, която се появила в жи­вота на Гочев-старши много скоростно и всъщност бързо забременяла от него.

„Разведоха се много бързо, още докато Крис­тиян беше малко дете, защото явно Николай така и не се беше научил да води порядъчен начин на живот. Мислех, че след като стане родител, ще се осъзнае, но не“, добавя тя. Още по-шокиращото е, че таткото на килъра е създал ново семейство, по-малко от година, след като на убиеца му поставили страшната диагноза за нелечимата болест.

„Бащата на Кристиян има още един син, роден през 2009 г. Вероятно, когато е разбрал за състоянието на първородния си син, Нико­лай е решил да започне на чисто живота си“, разказва една от многобройните му половинки. Оказва се, че все пак двойният убиец и баща му са поддържали връзка, тъй като са се сни­мали заедно през 2010 г., при това с новопоявилото се на бял свят негово братче. Сега Николай отново отказвал да поеме каквато и да е отговорност за порасналия си син и въпреки че имал достатъчно финансови възможности, не се свързал с него, за да му помогне с адвокат, а убиецът разчитал само на служебен защитник.

„Не искам да оправда­вам убийството, но искам да обърна внимание и на представителите на медии­те, а и на съда чрез вас, че Кристиян не е роден убиец. Той вероятно се е превърнал в такъв заради особената семейна среда. В частност намирам вина и у баща му

Всъщност става въпрос за един много объркан човек, който не е имал никога подкрепа от татко си – на практика му е липсвал мъжкият пример в семейството“, убедена е жената, пожелала да разкаже какво стои зад кървавата драма, потресла цяла София преди седмица.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук