МИСТЕРИЯ! Вера Глаголева не издъхнала от рак! Сензационна версия за внезапната смърт на актрисата (СНИМКИ)

0
2445

Трагичната новина за внезапната кончина на Вера Глаголева веднага породи вълна от слухове за това от какво е починала известната руска актриса.

Заговори се, че не рак е покосил 61-годишната Глаголева. Роднините й веднага се усъмнили в диагнозата.

Актрисата пристигнала със съпруга си и дъщеря си в клиника в Баден Баден за консултация.

Влязла в лечебното заведение сама, което не е характерно за смъртно болни хора.

Буквално часове преди смъртта си на 16 август, както пише „Московский комсомолец“, Вера е разговаряла с приятели и нищо не е предвещавало страшната беда. През юли пък тя щастлива отпразнува сватбата на дъщеря си. Била е изпълнена с творчески планове, смятала е да посети няколко кинофестивала в чужбина, планирала е да напише сценарий за детска приказка.

Освен това е трябвало да завърши снимките на новия си филм и е работела по 12 часа на ден. Нима това е типично за онкоболен човек, пита изданието.

Поради това и обкръжението на Вера лансира нова версия за нейната скоропостижна кончина. Внезапната смърт й смърт може би се дължи на общо изтощение на организма и претоварване в работата. Съпругът на актрисата Кирил Шубский заявява пред журналисти, че медиците трябва да установят от какво именно е починала неговата любима.

Приятелка на Вера – нейната колежка Елена Валюшкина обаче се придържа към първоначалната версия. „Когато една жена е предадена и то не веднъж или два пъти – от любимите й мъже, а тя се изправя и продължава да живее, да се разкъсва и да не може да спи, това не преминава току-така. Появява се ракът. Така мисля аз – това е сломило моята Верочка“, написа Елена на страницата си в социалната мрежа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук