„Мис Малко коте“: Мяу, не си падам по Божинов!

0
1562

„Не харесвам Валери Божинов! Не си падам по футболисти, а по улегнали мъже на по-голяма възраст.“ Това обяви победителката в единствения по рода си конкурс „Мис Малко коте“ Десислава Милкова. Апетитната девойка пребори конкуренцията в култовата надпревара, която взриви един от най-вървежните клубове в столичния Студентски град.Девойката е позната на публиката от участието си в друг конкурс за апетитни женски форми – „Мис Силикон 2013“. Тогава Десислава зае трета позиция и направи сериозна заявка да бъде с едни гърди напред пред конкурентките си. На следващата година пък стана първа подгласничка на победителката в същия конкурс.

В претъпкания „Котън клуб“ „малкото коте“ спечели овациите на журито и посетителите. Победата й гарантира също най-важната част от надпреварата – пътуване до Белград, пише България днес. „Ще отида в края на март или началото на април. Не познавам Божинов и не ми е целта да отида при него, но все пак бих се запознала. Иначе съм щастлива от спечелването на титлата и се чувствам много добре.

Тя с гордост ще носи прозвището „малко коте“, което смята за „сладко“. „А на въпроса „малко коте, секс има ли“ ще отговоря – малко“, заяви 27-годишната силиконка, която е самотна в момента и няма половинка до себе си.

Надпреварата е първата по рода си и бе родена от едноименната култова реплика на Божинов „малко коте, секс има ли“. Организатор на конкурса бе „Мис Силикон 2015“ Габриела Попова, която успя да напълни дискотеката до краен предел и се справи отлично в ролята си на водеща.

„Това беше едно шоу за публиката, направено с цел забавление и добро настроение. Дали победителката ще се види с Валери Божинов или не, вече е тяхна работа. Смятам, че конкурсът мина блестящо, а организацията беше на ниво. Валери беше уведомен за конкурса, той е широко скроен и го прие с усмивка.

Нямаше възможност да присъства на самото събитие заради ангажиментите му с „Партизан“, иначе бе поканен за жури“, сподели лъчезарната Габриела. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук