Мнозина оплюха тази манекенка, но тя ги навря в… (СНИМКИ)

0
2056

Една завистница даже се изцепи, че това тяло не след дълго няма да бъде здраво, ето какъв отговор получи

На корицата на списание „Sports Illustrated” дълги години се кипреха по бански хилави манекенки. И най-сетне настъпи дългоочакваният момент, както за Ашли Греъм, така и за световната модна индустрия. Именно нейната снимка бе публикувана на въжделената първа страница. Но големият успех както винаги не остава без коментари.

 

5

Не се размина без критика и този път. Една от крити4чките бе бившата манекенка Шерил Тигс: „Тя има много красиво лице. Струва ми се обаче, че тялото и едва ли ще може дълго време да остава здраво.”

Ашли те подмина това заяждане и написа: „Струва ми се, че Шерил може да говори каквото и дойде на акъла. Възможно е тя за да засегне чувствата на други хора, но не и моите. Когато прочетох коментара й си помислих – ето още някаква жена с подобно мнение. Главното в това мнение, е че то вече е казвано неведнъж, значи е време да бъде променено”.

В отговор на това Шерил се извини в една от социалните мрежи, като обясни, че не е имала намерение да обиди някого, а просто искала всички да бъдат здрави.

Греъм също не подмина това и отговори, че не се обижда на никого и, ако срещне някога Тигс, то задължително ще я поздрави. Но апетитната манекенка продължава да държи на мнението си, че е време да бъдат променени стандартите и стереотипите в индустрията на красотата.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук