Мъж на 56 г. преби своята съжителка на 79 г., защото я сварил в изневяра

0
1440

Мъж на 56 г. преби своята съжителка на 79 г., защото я сварил в изневяра. Така разказвал той пред съселяни от село Синдел, Варненско. След инцидента гневният Илко А. хванал влака и се прибрал при майка си в село Янково, Шуменско. Междувременно възрастната Кръстинка издъхнала от тежък инсулт. Във вторник в къщата на майка му го открили полицаи и го конвоирали, за да дава обяснения какво е вършил през разследващи. Местни хора чули за странната история и се дивят на неравностойната връзка на ромите.

Илко живеел с по-възрастната жена от няколко години. Първо били в Девня, после заменили дома си за къща в село Синдел и заживяли там. Кръстинка често се оплаквала от Илко, че пие и я бие. Защо не се разделяли обаче, не е ясно.

Фаталната драма помежду им станала през уикенда. В неделя сутринта Илко казал в местния магазин, че жена му май е в кома. Свидетели я заварили в къщата в безпомощно състояние със синини по лицето. Веднага била извикана линейка, но по-късно пенсионерката издъхнала в болница във Варна. Според запознати Илко разказвал, че всичко станало заради негов приятел, който им дошъл на гости. Той отишъл да прибере животните от паша, а като се върнал уж ги заварил в интимна поза и тогава раздал физическо правосъдие. Случаят се изяснява.

източник: trud.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук