Наркозависими въртят търговия с дрога в бургаската психиатрия

0
1096

Търговия с дрога в бургаската психиатрия разкриха криминалисти. Преди ден ченгетата са спипали двама от пациентите да пласират наркотици в стационара.

Заловените дилъри са 30-годишен бургазлия с инициали С.К. и интимната му приятелка – 27 годишната Р.С. от Смолян.

Двамата са наркозависими и попаднали в психиатрията, за да се лекуват от пристрастяването. Вместо това обаче те завъртели бизнес с марихуана. Ченгетата подозират, че е твърде вероятно да са продавали и други видове наркотици. При извършения обиск в болничните стаи на влюбените са открити електронна везна, множество празни полиетиленови пликчета и плик с около 5 грама марихуана.

От жената са иззети плик с марихуана и седем топчета със същия наркотик. Според разследващи, Бони и Клайд не само са пласирали дрогата сред останалите пациенти, но и самите те са консумирали. За разплитането на цялата схема вероятно са помогнали лекари, които се усъмнили, че в психодиспансера става нещо нередно. Не е изключено и някой от пациентите да е подал сигнал.

Тепърва ще се разследва как наркозависимите са успели да вкарат дрогата в болничното заведение и дали в заверата са били замесени служебни лица. /монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук