Народът реши – Иван Ласкин е хейтър номер едно на републиката!

0
3133

Хит след хит във Фейсбук сътворява актьорът Иван Ласкин. Мъжът на красивата водеща Александра Сърчаджиева е един от най-остроумните потребители в социалната мрежа и от години радва приятелите и последователите си със забавни статуси, коментиращи политическата или социалната действителност в страната. Особено след като се поболя.

От подобни мисли Любен Дилов-син дори изкарва пари, издавайки ги веднъж годишно в книги, което трябва да направи и Ласкин, категорични са феновете на актьора.ivan-laskin

Неотдавна той за пореден път избухна неповторимо с доста откровено обръщение към Сашка с коментарен характер в типичния му стил и сложи на място силиконките, завзели тв ефира в последните години.

„Александра, ти си най-прекрасното изражение от женски вид, което грее от екрана! Да, тормозя те понякога с критики (от любов е), но ти заявявам, че съм щастлив, че заради силикон, ботокс и уйтокс не бъркам устните ти с кравешка вагина, гърдите ти с хипопотамски търбух и усмивката ти с тази на койот! Ефирът е пълен с проститутки -грозни, тъпи, и смрадливи, които без КЮ гледат като павета. Горд съм, че си рефлективна, нежна, изключително талантлива и не си с мен заради завода ми за кюнци! Обичам те, момиче, най-добрата си!!!”

Не така обаче се отнесе с Николета Лозанова, с чието присъствие на екрана така и не успява да се примири. Още откакто започна да се прави на водеща, актьорът не спира да оплюва плеймейтката с жлъчни статуси във Фейсбук. Последният би всички рекорди и Ласкин буквално се изгаври с жената на Валери Божинов.Laskin

„Има такива „водещи” и „предавания” в българския ефир, че вместо да ги гледам, предпочитам да ми извадят зъб през гъзЪ!!! Това предаване трябва да се казва „Отвратително от НЛ (Няма Лице) или (Недолюбено Лайно)”, изцепи се актьорът за радост на приятелите си в социалната мрежа. Стотици потребители побързаха да го похвалят за позицията и на свой ред да се изгаврят с Николета.

На свой ред Лозанова не подмина изказванията на Иван Ласкин по неин адрес. Въпреки че актьорът категорично се разграничи от обидните постове, които му приписваха, че е отправил към плеймейтката, Лозанова побърза да го захапе. Водещата заяви в национален ефир, че не се впечатлява от застаряващи актьори, „които с меланхолия си спомнят за отминалата слава и са известни с една-единствена роля“.

Ударът бе насочен именно към Иван Ласкин, който въпреки участието си в редица филмови проекти е известен най-вече като „Васко да гама от село Рупча“. И за да е сигурна, че  няма да бъде разбрана неправилно, Николета се постара конкретно да уточни, че става въпрос за актьора.123

С послание във Фейсбук страницата си, тя за втори път жегна артиста, присмивайки му се доста злобничко. И независимо, че Иван Ласкин публично отрече да е оскърбявал някога Николета, още повече да я е наричал с обидни епитети, водещата не пропусна да го унижи, при това в национален ефир. Но на нея често й се случва да си разчиства сметките с някой, който я е засегнал с нещо, използвайки предаването си.

Както е известно актьорът не прощава подобни обиди, особено когато е и напълно невинен по всички обвинения. И вероятно на плеймейтката ще й се наложи да поднася извинения, в противен случай може да се окаже въвлечена в такъв скандал, че войната с Алисия ще й се види като детска игра.

През февруари Иван Ласкин тотално изтрещя – налита пиян на бой рано сутрин. Свадливият актьор стигна до там, че едва не вдигна ръка на водещата Гергана Стоянова в ефира на ТВ 7.156

Провокиран от шеговит коментар, Ласкин направо побеснял. Той дори заплашил крехката дама със саморазправа, а притеснената водеща се опитала да обърне всичко на шега.

Въпреки че пред камерите се държала стоически, след края на предаването Гергана притеснено споделила, че се бои Ласкин да не й налети, докато си тръгва от студиото.

„Беше много груб и агресивен и миришеше на алкохол, кой знае какво може да се очаква от него”, притеснено споделила тя. Стоянова не е първата жертва на известния актьор.

Преди нея пред „справедливия“ му гняв са се изправяли Люба Кулезич и Митко Павлов.

С Павлов Ласкин дори стигна до бой и то по време на предаване, пред очите на цялата аудитория. А преди това и Люба Кулезич си изпати от сприхавия характер на актьора.

Битовият му алкохолизъм излезе наяве в шоуто „ВИП Брадър”, където Ласкин се наливаше, с каквото му падне още от сутринта, избухваше без причина и правеше люти и безсмислени скандали, въпреки че водеща бе именно съпругата му.145

Влади Данаилов скочи на Иван Ласкин, за да защити майка си, която бе брутално напсувана от актьора. Синът на Стефан Данаилов прояви такава агресия, че охраната зад стените на ВИП-а били изправени на нокти. Както медиите предположихме, още с влизането на Ласкин в Къщата, ако има бой, именно той ще е в основата му.

Скандалът се разразява в късните часове, когато актьорът вече е с няколко уискита напред. Вражда между него и Ирен Кривошиева прераства в бурен скандал. Под влиянието на алкохола Иван Ласкин си изпуска нервите и изпсува Ирен. На Влади му кипва!

„Много си смешен! Пийни още малко, брат! Седи и псува майка ми!!!”, разкрещя се Влади срещу актьора. В този момент Юлиян Константинов скочи да усмири наранения син.

Повод за враждата между Ирен и Иван бе битова разправия. Ласкин се разсърди, че Ирен не му дава да ползва печката заради технически проблем.

Близки приятели на Иван и Алекс са категорични, че тя е единствената, която успява да се справи с тежкия му характер, въпреки че и на нея започнало да й писва.58

„Алекс е много търпелива с Иван, опитва се да не обръща внимание на честите му залитания по чашката, но в един момент й идва в повече. Все пак не му е бавачка, Ласкин е голям мъж, а се държи като тийнейджър”, коментират близки до актрисата.

Щерката на Пепа Николова редовно е принудена да играе ролята на пъдар пред съпруга си и на адвокат пред режисьорите и продуцентите, с които Ласкин работи. Всяка седмица Алекс обикаля столичните театри, получава сценариите и уговаря репетициите на Ласкин, след като мъжът й за пореден път е припаднал в дома им след среднощен гуляй.

Като един от най-близките приятели на Чочо Попйорданов, Иван Ласкин избухна и срещу бившата съпруга на актьора – Йоана Буковска. Близки до звездата издават, че Ласкин изразил доста грубо мнението си за актрисата, която се спряга от мнозина за фаталната жена, виновна за пропиването на вече покойния актьор.

Смъртта на Чочо нанесе жесток удар върху Ласкин, който бе сред най-близките му приятели. Актьорът се почувствал толкова зле, когато научил, че не бил в състояние да отиде на поклонението. Другата причина за това било присъствието на Йоана Буковска. Виждайки я на телевизионния екран, по време поклонението, Ласкин загубил самообладание и нарекъл Йоана с куп обидни епитети, гневен, че си е позволила да се появи на поклонението. „Тази, която го погуби, отишла с една свещ като Богородичка пред портрета му и с поръчан оператор за фотосесия!“, беснеел актьора пред приятели. И не пропуснал да я заклейми с изключително грозни и обидни думи.

Публична тайна е непоносимостта на звездата към бившата съпруга на Попйорданов. Ласкин не крие отвращението си към Йоана, която вини за проблемите с алкохола на покойния си приятел.

„Не отидох на погребението, защото щях да пребия много хора!“, признал пред приятели актьорът. И допълнил, че е изключително възмутен от двуличието на някои от присъстващите.

Последният епизод на предаването „Черешката на тортата”, сезон 2012 г. се превърна в истинско телевизионно фиаско, благодарение отново на Ласкин.59

В центъра на събитията се оказаха плеймейтката Светлана Василева, която е прочута с горещите си фотосесии и с горещото си прозвище „Гонзовица” и актьорът Иван Ласкин – станал емблема със своя огнен нрав.

Изглежда двамата са доста взривоопасна комбинация, която избухна в ефира на Нова телевизия и „сеирът” (по-точно определение не би могло да се посочи), който спретнаха, ще се помни дълго.

Първоначално, Василева подгря ситуацията още в началните минути на предаването, през които тя, заедно с най-добрата си приятелка по прякор „Мравката” (защото винаги закъснявала) отидоха на известен столичен пазар, за да напазаруват зеленчуци за трапезата, на която трябваше да седнат плеймейтката, Ласкин, астроложката Оксана Станчева, синоптичката Никол Станкулова и водещият Витомир Саръиванов.

Светлана бе решена да нагости своите гости с шопска салата, като за целта тя помоли продавача да й предложи „най-хубавото думати”, което има, както и няколко зелени чушки, „ама прави, не криви”.

След като силоконовата (както се разбра в течение на разговора) красавица посрещна своите гости у дома си, настъпи и същинската част на зрелището.33

Иван Ласкин се яви със закъснение, но изглежда това не го притесни, защото той направо изравни със земята плеймейтката, като не се посвени от това, че тя е домакиня.

„Видях твои снимки в интернет. Твоят задник беше”, разказа как е опознал своята бъдеща домакиня Ласкин.

„Я ми кажи, защо си слагаш толкова много грим? В театъра му казваме прекалено много пастет”, жлъчно коментира актьорът.

„Защо си слагате силикон?”, поиска да се осведоми още той, фиксирайки горната устна на Светлана, която отначало отрече, но после призна интервенцията.

След още известно време упорити подигравки с плеймейтката, Ласкин се насочи към синоптичката, която също успя да вбеси.

Той попита Никол: „Защо хората трябва да се интересуват от теб? Ти просто казваш колко градуса е в Добрич!”.

Тогава ясно пролича, че двамата не се харесват, като синоптичката дори попита Ласкин какво му доставя удоволствие да се заяжда с 20-годишно момиче.

През май 2009 г., когато Иван Ласкин излезе да извести поредните номинирани на церемонията на аскеерите, също избухна скандал. Актьорът от театъра домакин на наградите каза: „Като гледам номинациите, догодина фондацията няма да се казва „А’Аскеер“, а „Оооо’Аскеер”.ivan

Който разбра шегата, се засмя. Ласкин имаше предвид, че най-много номинации – девет, имаше представлението на Добчев и Маргарита Младенова в „Сфумато” „Оооо-Сънят на Гогол”. Мнозина очакваха, че то ще обере главните аскеери. Откакто преди няколко години те отказаха да вземат режисьорски награди, институциите, които ги дават, се скъсват да ги приобщават с пресилени награди (като на семплото и наивно „Лазар и Исус”) или с участие в журита. За чест на академиците обаче статуетките за най-добри режисура и представление отидоха при Десислава Шпатова.

Иван Ласкин продължи с иронията си към „Сфумато”: „Попитах Иван Добчев защо все пътуват. Той ми каза, че ако иска, и до Луната ще отиде. Казах му – и там толкова зрители ще имаш!”

Напрежението на сцената остана да виси и принуди президента на „Аскеер” Милен Миланов да излезе и да се извини, че това, което зрителите са чули, е извън сценария. Както е и извън неговия начин на мислене.laskins

Така скандал подир скандал съпътстват живота на Ласкин. Най-страшното за него обаче тепърва предстояло, потриват доволно ръце зложелатели. Привидната идилия в семейството му, май ще се окажела лъжовна. Между двамата назрява конфликт и то сериозен, който бурният нрав на Иван Ласкин допълнително подклаждал, вместо да потуши, твърдят още близките им. Работата е там, че за разлика от Алекс Сърчаджиева, която успешно върви нагоре в професията и се справя отлично като телевизионна водеща, то половинката й Иван Ласкин пропадал стремглаво. Докато Алекс Сърчаджиева изкарва основната част от парите за семейния бюджет у дома, Иван Ласкин така и не успява да се хване на работа. От много време насам актьорът обикалял театрите да пита за назначение или поне второстепенна роля в някоя постановка, но уви – непрекъснато удрял на камък. Режисьорите и продуцентите не искали и да чуят за него, заради славата му на скандалджия с непоносим характер. А и слабостта му към чашката, която Иван Ласкин упорито опитва да остави, му носи допълнителни негативи. Цялото напрежение покрай липсата на работа и обществени изяви, опънали нервите на Иван Ласкин до краен предел и той започнал системно да демонстрира лошото си настроение вкъщи. Скандалите между него и Алекс Сърчаджиева зачестили страшно много и макар че още я обича от сърце, Иван Ласкин трудно се справял с комплекса си, че благоверната му е много по-талантлива и успешна от самия него. „Дано това положение да не съсипе връзката им тотално, защото Алекс и Иван Ласкин са наистина подходящи един за друг. Той обаче трябва да се кротне малко и да успокои нервата, защото характерът му не се издържа. Но пък от друга страна е разбираемо да се тревожи, защото надали е приятно цял живот да останеш известен с ролята си на Васко да Гама“, коментират колеги на Иван Ласкин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук