Наша гордост! Българка получи пет оскара за по*но изпълнения!

0
1840

Истински български пробив в по*но индустрията! Буквално я превзехме и се качихме на върха!

Наше момииче  спечели цели 5 статуетки от наградите за филми за възрастни,  а състезанието беше организирано от списание AVN, както е пък официалното име на порно оскарите. Нашенката се снима в розовите ленти под псевдонима Ейми Рийд. Оказва се, че тя има  природен талант във всякакви пози в леглото и грабва веднага сърцата на американците,а изпъленията са толкова майсторски, че стотици писма я заливат с предложения за срещи на живо.

В социалната мрежа тя се подвизава с истинското си име – Ира Георгиев и също има много почитатели. Там снимките й не са „работни“, а в обикнвено, леко предизвикателно облекло, но се срещат и по-разголени.

Освен цели пет оскара, тя има общо 11 номинации за майсторските си изпълнения в горещо еротичните продукции и е една от най-търсените актриси.

Ира отива  в САЩ като студентка да учи машиностроене в Калифорнийския политехнически институт.  Явно обаче инженерните науки не я влекат особено и тя се явява на кастинг за актьори за филми за възрастни. Продуцентите оценят големия й талант и липсата на задръжки на сцената, както и огромната й издържливост. Понякога снимала по 11 часа без прекъсване.

Зрителите пък оценят пищните й форми и шармантните изпълнения. Така Ира става носителка на оскари в област на изкуството, за която не се говори много, но за сметка на това много се гледа. Какво пък…И това е рекорд.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук