Кучкова изригна: Ако търсите по*но, влезте във Фейсбука на някоя ученичка!

0
1337

Аз не съм по*но звезда. Вярно е, че имам голи снимки, но те са художествени и не са вулгарни, каза плеймейтката Елена Кучкова

Тя коментира по нестандартен начин мъката на някои мъже, че на кориците на „Плейбой“ вече няма да се появяват голи мацки. Не ви трябва по*но в списания. Просто отворете Фейсбука на някоя ученичка и ще се изумите какво ще видите вътре. Филмите за възрастни направо бледнеят пред фотографиите на нашите девойчета. Не зная каква е тази мода, аз съм позирала само пред професионални фотографи и не в такива пози, които буквално втрещяват.
Кучкова отрече да е скандализирала родителите си. Когато всичко се прави с мярка, то даже е красиво. Не съм получила упреци нито от родителите си, нито от приятелите ми. Успях да стана известна и от  момиче от малко градче да се превърна в някоя, която всички познават.  Макар и това да беше постигнато чрез голотата ми. Не съм типичната сек*апилна мацка със силикон  в циците, в мен има и още нещо каза Елена и обяви, че предстои да вземе дипломата си по икономика.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук