Ненчо Балабанов – аут от ефир заради алчност

0
1368

Имитаторът на премиера Бойко Борисов Ненчо Балабанов изхвърча от ефир заради алчност, научи „Ретро”. Актьорът, който се прочу с рубриката си „ФейсБойко”, вече няма води „Господари на ефира” и на негово място се връща титулярната звезда Герасим Георгиев-Геро с екранния си партньор Малин Кръстев.

Двамата отдавна сменят любимците Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека и са обичани от зрителите, което не можело да се каже за Ненчо. Напук на очакванията той да вдигне гледаемостта и да бъде по-добрата половинка на Малин Кръстев, рейтингът му бил нисък, а отзивите за представянето му като водещ – доста лоши. На този фон обаче самочувствието на Балабанов не само не намалявало, ами растяло и се стигнало дотам да се изпокара за пари с продуцентите Джуди и Маги Халваджиян, разкриват колегите му.

„Всички във фирмата сме като едно семейство и си помагаме. Няма значение в момента кой води „Господари на ефира”, кой е в „Като две капки вода” – всеки помага където и когато има нужда, без да се пазари, докато Ненчо си търси парите за всяка минута работа и бързо влезе в остър конфликт с шефовете”, обясняват от екипа.

Балабанов окончателно вбесил продуцентите преди две седмици, когато бил извикан да участва в „Като две капки вода” като гост. Той обаче заявил, че първо трябва да уговорят какъв хонорар ще получи, после да види дали програмата му за въпросната вечер е свободна и едва тогава да реши, което скандализирало всички във фирмата.

Миналата година той бе звезда в имитаторското шоу именно благодарение на близките си връзки с тях. Преди това именно Халваджиян му осигуриха място в телевизията с рубриката му в „Господари на ефира” и на тях дължи огромната си популярност. Явно обаче Ненчо бързо се е главозамаял от славата и е забравил, че до немного отдавна се изявяваше само в интернет и се прехранваше благодарение на епизодични роли в театъра.

„До такава степен се е променил и самозабравил, че започна да изнудва хората, които го направиха известен и го спасиха от мизерното съществуване на посредствен актьор. Това е нечувано нахалство и ето че много бързо беше наказан. Дано намери начин да се извини и да оправи отношенията си с Маги и Джуди, защото иначе скоро ще забрави, че някога е бил на екран и се е кичил със слава и пари”, коментират потресени от скандала хора от „Господари на ефира”.

Всички са категорични, че подобно отношение към работата е неприемливо в техния екип и досега дори големите звезди като Рачков и Зуека не си позволявали да извиват ръцете на продуцентите за всеки лев. Още повече че Балабанов никак не бил харесван и от колегите си и двамата титулярни водещи на забавното шоу от самото начало го обявили за тотален провал и били против той да сяда на техните места. Фактът, че Ненчо е на нож с половината екип и актьори, а сега и с продуцентите, почти сигурно ще го извади завинаги от предаванията на Халваджиян и звездата му е напът да залезе окончателно./ретро 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук