Неочаквано! Анастасия Мозер твърдо зад Цачева

0
1454

Анастасия Мозер, която отдавна не е чест от родната политика, неочаквано подкрепи кандидатурата на ГЕРБ за президент – Цецка Цачева. „Скъпи земеделци и сънародници, Българският народ е изправен отново пред много важен избор – искаме ли да повторим сценария от 1992 до 1997 г., когато последователно управляваха правителствата на Любен Беров и на Жан Виденов“, казва в своето изявление Мозер.

Ето и цялото й послание към десните избиратели:

Последното доведе България до икономически колапс с инфлация от 500 процент. Искаме ли да изоставим своята убедителна принадлежност към европейското единство и да се намерим отново в международна изолация?

Социалистите ще променят посоката на българската политика и икономика, защото те не се реформираха, а само се преименуваха. Те остават верни на отживели системи, които никъде не дадоха добри резултати, а само уеднаквиха посредствеността и мизерията. Ако искаме да вървим напред, трябва да продължим по пътя, който ще осигури бъдещето на демократична и независима България.

Гласувайте, не оставяйте други да решават вашата съдба и тази на децата ви! Аз вярвам в свободолюбивия дух на българския народ и съм убедена, че той не е забравил Лукановата зима, Виденовата катастрофа и безпринципността на Тройната коалиция. Аз лично си спомням как Беров ни убеждаваше, че бъдещето на България е в Кремиковци – тази комунистическа недомислица, прахосани средства и мръсен въздух.

Българи, гласувайте за демокрацията, колкото и трудна и несъвършена да е тя. Но тя няма алтернатива! Ние трябва да дадем гласа си за идеи, които се вписват в днешното желание на хората да живеят в мир и да работят един за друг, а не един против друг.

Не вярвайте на лъжи, защото пак ще останем излъгани. ГЕРБ направи много за България и ще продължи да работи за нашия европейски път и за достоен живот. Лично аз подкрепям кандидатурата на Цецка Цачева за президент на България. Обединени земеделци призоваваме да се гласува за кандидат- президенстката двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев!

Не се връщайте назад! Демократичният дух и демократичната общност трябва да победят!

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук