НЕЧУВАНА НАГЛОСТ! Гинчето обяви, че ще прави държавата свой съдружник и честити трети март на българския народ

0
32108
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Придобилата широка популярност последните дни Гънка Върбакова счупи нагломера. В разпространено до медии съобщението бизнесдамата от Пазарджик обяви, че ще прави държавата съдружник като закупи дялове в „ЧЕЗ България”. Лично тя щяла да води преговори за това. На края на обръщението си тази, която унизи интелекта на нацията, заедно със своите господари, честити на българския народ трети март. 

Ето какво гласи съобщението до медиите:

Поради високия обществен интерес и водени от желанието си за пълна откритост и прозрачност, Ви информираме, че преговорите между „Инерком България” и „ЧЕЗ груп” относно възможността българската държава да закупи дялове в „ЧЕЗ България” ще се състоят от средата до края на следващата седмица в Прага. Веднага след приключването им ще получите информация за хода на разговорите и взетите решения. Използваме възможността да Ви честитим националния празник 3 март и да Ви благодарим за коректното отразяване на позициите и изявленията на „Инерком България” през последните дни. Припомняме, че в парламента вря и кипя заради сделката за покупка на ЧЕЗ. Гинка Върбакова бе в парламента, а след това се срещна и с премиера Бойко Борисов. Стана ясно още и че държавата има желание да закупи дялове в „ЧЕЗ България”. 

Ето и коментара на евродепутата Николай Бареков по този повод:

*публикуваме без редакторска намеса

Сънародници, днес кака Гинка от ПП ГЕРБ ни честити 3 март и ни информира, че през празничните дни ще договори с ЧЕЗ „възможността българската държава да си закупи акции от нейната фирма“. Наглост! Арогантност! Схема! Пред очите ни я разиграха и лапнаха сметките ни за ток с държавни пари! Ще плащаме двойно на новите ни поробители. Разбирате ли какво се случва? Докато празнуваме Освобождението! Българската държава в лицето на властта ГЕРБ и Патреоти стават ортаци, съдружници с Гинка и завинаги ЗАРОБВАТ българския народ. Коя ли банка ще откаже милиарден кредит на простакесата Гинка в тандем с държава-член на ЕС?! Днес не просто ще откраднат поредния 1 милиард(станаха над 40 вече), загробват нашето БЪДЕЩЕ! ЧЕЗ на Гинка и нейните задкулисни ментори са новото Турско робство! Новите ни поробители! А ний, както предците ни преди седем века отново спим, отново сме разделени….как допуснахме, колко низко паднахме, та Гинка да ни зароби? Днес не е време за празнуване и телешки възторг. Не е време за гордост, а за национален срам! Днес е време за Революция и Битка до смърт!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук