Нешка Робева: Илиана искаше да заведе Цвети на психиатър след края на европейското

0
1506

Илиана Раева казва истината за състоянието на Цвети. Не трябва да обвиняваме треньорите за случилото се с нашата състезателка. Това заяви пред Би Ти Ви бившата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.

Илиана Раева създаваше само комфорт за отбора. Тези деца не разбират състоянието на своята съотборничка, но страдат за нея. Трябва да подкрепим отбора и треньорите. Илиана искаше да съхрани психиката на момичета“, поясни тя.

„Трябва да спрем с натиска, защото ансамбълът ни страда. Не може да очакваме никакви резултати от него“, категорична е бившата треньорка на ансамбъла ни.

„Не познавах Цвети много добре. Знам я от детенце, когато почина нейната майка. Илиана ми каза последно, че Цвети сутринта е обявила, че ще пътува, но по-късно се е отказала. Тогава си помислих, че това е депресия и казаха на Илиана. Тя ми обясни, че щом се прибере от Израел веднага ще потърси психиатър и ще я заведе“, разкри Нешка Робева.

„Това, което разбрах за Цвети е, че е имала нужда от психиатър, не от психолог.  Мисля, че в случая това психическо натоварване може да е отключило една депресия. Самият спорт помага на такива заболявания. Това, че се е случило на Цвети, съм почти 100% убедена, че по-късно лекарите ще направят заключението, че тя е отключила депресия. А депресията е тежко заболяване“, допълни Робева.

 Както ПИК съобщи, състоянието на Цветелина Стоянова остава тежко. Тя е на апаратно дишане, настанена в Централна реанимация. Припомняме, че грацията ни беше оперирана по спешност. Цвети скочи от шестия етаж на блок 319 в столичния квартал „Надежда“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук