Не е за вярване! Галин надмина колежките си! Сложи си силикон в устните!

0
1544

Фолк певецът Галин изду джуки. Музикантът шашна с приумица феновете, след като от няколко седмици е с нови устни, предаде „Хот Арена“.

Досущ като колежките си от поп фолка, музикантът също решил да издуе устни. От зората на фолка певиците се надпреварват, коя ще си сложи повече силикон в устните.

Музикантът от дълго време искал да се сдобие с по-плътни устни и преди няколко седмици се подложил на процедурата. Той много държал съвсем леко да ги увеличат, за да не изглеждат твърде тънки.

Най-големия страх на Галин бил, устните му да не заприличат на тези на колежката му Мария. Устата на певицата направо може да влезе в категория „жертва на пластичната хирургия“.

Музикантът обаче държал да си оправи устата, тъй като смятал, че има твърде голямо лице и устните му са прекалено тънки. Но тъй като се притеснявал от хорското мнение, не искал ефектът да е видим.

В крайна сметка успял с едно бодване да реши проблема, като лекарите се постарали интервенцията да не е много видима. Новината не предизвика чак такъв интерес, колкото въпросът, защо на един хетеросексуален мъж са му нужни пухкави устни и би ли си направил такива?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук