Николета налази Куката (СНИМКИ)

0
866

Скандалната плеймейтка Николета Лозанова е на път да се забърка в нова любовна интрига. Бившата жена на Валери Божинов е уловена в колата на скандалния Камен Балбузанов- Куката. Секси водещата дори се снима в провокативна фотосесия със суперскъпото ламборгини на плевенския бос, пише „България днес“.Камен кара най-скъпата кола у нас. Ламборгинито струва 700 000 лева и е оборудвана с всички възможни екстри. Само преди няколко седмици игривата плеймейтка се щракна пред возилото в разкрепостени пози.

„Фамозно, грандиозно, зашеметяващо, впечатляваща и какво ли още не е моето начало на 2016 година“, това гласи коментарът под фотоса, който е оставила НиЛо. Плеймейтката сама е публикувала снимките в социалните мрежи. Според нейни приятелки това не е никак случайно.

Лозанова оставя ясно послание и иска да се знае,че позира именно във возилото на Балбузанов. Неслучайно на някои кадри се вижда номерът на колата, а на други огромният надпис „Ламборгини“.

„Николета никога не прави нищо случайно.Когато открадна Валери от Алисия, направи всичко възможно това да се разбере публично и то максимално бързо. Сега е по същата схема. Да публикува снимките с точно тази кола и да не скрие номера. Николета не би направила подобно нещо просто ей така“, убедени са близки приятелки на Лозанова. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук