Николета спи с политик! КОЙ е Той?

0
1366

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова е забила изключително влиятелна клечка, пише вестник „Всеки ден“, позовавайки се на свои източници. Те сочат именно него като спонсора, който плаща за шопинга и екзотичните екскурзии на НиЛо, с които тя непрекъсната се хвали.

За услугите си Николета прибира в плик по 20 хил. лева месечно. Отделно от това вървят скъпите подаръци и пътувания до екзотични дестинации.

Лозанова е известна като една от най-големите материалистки и не се хваща с ког да е. Сега, обаче летвата е вдигната изключително високо – мълвата казва, че новият любовник има няколко милиона в банка, кара скъпи коли и има имоти в цяла България. Мъжът не се „стискал“ нито за Николета, нито пък за дъщеря ѝ – малката Никол.

Николета е известна „бръмчалка“ – през леглото ѝ са минали както родни богаташи, така ѝ световни знаменитости като Кристиано Роналдо. Николеа не се свени и да си прави пиар с мъже като Григор Димитров. Преди година тя сама пусна слух, че има нещо между тях. Тогава тенесистът категорично отрече да има общо със силиконката.

Наскоро най-вървежната плеймейтка пусна снимки от почивката си в Дубай. На масата се виждат три прибора – за нея, за малката Никол и явно за мъжът, който плаща масрафа.

Тя все още пази името му в тайна, но се кометнира, че е около 50-годишен. Николета не обичала дъртаци – търсела хем богати, хем по-млади.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук