Нови разкрития! Илиана Раева: Наско катастрофира на връщане от погребението на Туньо!

0
1722

„Чух се с него тази сутрин. Снощи до късно вечерта бях при него. Здравословното му състояние се подобрява – вече става, разхожда се, може сам да се обслужва. Това заяви Илиана Раева в студиото на „Тази сутрин“ в ефира на Би Ти Ви по повод приемането на съпруга й Наско Сираков в болница.

„Лекуващият му доктор, на който благодаря, изключва инсулта. Днес или утре ще му направят магнитен резонанс, по всяка вероятност ще се окаже проблем с вестибуларния апарат“, заяви тя.

„Онази сутрин ме събуди и ми каза, че не се чувства добре. Дойде линейка за около 30 минути. Направиха му кардиограма и всичко беше наред. Тогава докторът каза, че нещо се случва с главата му, биха му инжекция и отидохме към болницата“, спомня си Раева за станалото.

„Наско е човек, който не пие лекарства. Той не обича да ходи на лекар, но тогава той сам пожела да викна „Бърза помощ“, заяви Раева.

„На прибиране от погребението на Трифон Иванов, заедно с футболиста Кашмеров, той преживя тежка катастрофа. Инцидентът е бил много нелеп. Единствено благодарение на шофьорските му умения е оцелял, колата е тотално помляна. Другият участник е виновен, защото е опитвал да направи обратен завой на магистрала“, сподели гимнастичката по повод инцидента със Сираков от преди дни./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук