Нови снимки показват как дясната ръка на Прокопиев си бетонира частен плаж в Созопол! Общината се прави на ударена за безобразието!

0
1864

ръка на Иво Прокопиев – Йово Николов край Созопол.

Палатът на журналиста на „Капитал“ е оценен за над 2 млн. евро, намира се на първа линия до морето и прави достъпът до плажа на далян „Чайка“ край Созопол напълно невъзможен откъм брега.

За първи път безобразието бе разобличено от природозащитната партия „Екогласност“, която в сигнал до главния прокурор Цацоров алармира, че имотът е придобит на изключително ниска цена, нетипична за черноморското крайбрежие и специално за Созопол и че скалите край него са бетонирани от Николов.

В същото време от снимките става ясно, че Николов си е обособил частен плаж, до който отвеждат бетонните стълби от къщата му.

На хартия, обаче къщата се води неизползвана. На всичкото отгоре Николов се е сдобил с документи от Община Созопол, от които се вижда, че тя не вижда нищо притеснително във факта, че палатът е на морския бряг.

Чиновниците дори са написали, че къщата едва ли не е необитаема. Нищо, че от кадрите се вижда, че на покрива на къщата има сателитна чиния, а пред нея са разположени два бели шезлонга!

Явно въпросните аксесоари според общинската администрация на местната община са НЛО.

Йово Николов е отговорен редактор на в. „Капитал“ и крупен собственик на яхта, луксозен джип и имот за милиони край морето. В съседство са имотите на шефа му Иво Прокопиев и бившия съдружник в „Икономедия“ Филип Харманджиев.

Интересно дали новото бюро за разследване на корупцията ще се занимае с огромните придобивки на Николов и ще разрови обстоятелствата, при които те са придобити./ПИК

Ето и новите снимки на разкошния му палат:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук