Обвиненият в кражба на пари от автобус Шанол от Хвостяне: Сгреших! Невинен съм!

0
5164
Снимка.източник: "Топ Преса"

Шанол Али момчето което беше уличено и обвинено в кражба на пари от автобус се покая и извини публично, съобщи в. „Топ Преса“.

„Бях подведен. Човек който имах за приятел, ме помоли да взема плика с парите щото били за негов приятел – подведох се, предоверих се и попаднах в капана. Невинен съм. Никога не съм посягал на нещо чуждо. Платих за грешката си и искам всички да знаят, че не съм този човек, за който ме представят. Ще съдействам на органите на реда, виновникът да получи заслуженото“,заяви Шанол Али от гърменското село Хвостяне.

Припомняме, че преди около седмица, от сайта „Топ Преса“ гръмна скандал с това как Шанол, беше уличен в това че отишъл в автобус представил се за приятел на човек очакващ пратка, взел пратката и изчезнал с нея. В пратката имало пари за лечение.

След подаден сигнал бързата намеса на полицията уличи цялото престъпление, в последствие наистина се оказало че Шанол е ползван за куриер. Пред полицията той върнал парите които получил за услугата и всички обвинение от него са свалени.

„Използвам случая, да поздравя всички празнуващи днес свещения празник Рамазан байрям, да ги моля за прошка и да им пожелая здраве и щастие“, довърши емоционалната си изповед Шанол пред целият ни екип, за което го поздравяваме и сме му благодарни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук