Оперираха Митьо Пищова!

0
2452

Известният бохем Митьо Пищова успя да циментира счупения си прешлен и вече гледа по-ведро на живота. Както първо “ШОУ” писа той беше сполетян от поредния сакатлък и счупи 6-и лумбален прешлен. След това дълго се моли и плака някой да му даде 4 хилядарки за така важната за него операция. Димитър Маринов, както е истинското име на великотърновския колорит, лежа доста време неподвижно и го грозеше опасност мускулите му да започнат да се атрофират.

Но съдбата и този път се смили над него.

“Пари да ми циментират 6-ия лумбален прешлен даде брат ми. Любимият ми брат ми даде 4-те хиляди лева! Не иска да му се пише името. Не ми е брат, но ми е кръв, роднина. Плати на доктора и ме спаси. Направиха ми операцията. Един месец не трябваше да го натоварвам.

Бях 160 кила, сега съм 87. Вече ходя с проходилката. Още 20-30 дена и ще мога да се движа само с бастунче. Чужд човек не дава пари, запомни го от мене. Не искам вече много приятели, само колкото на едната ръчичка да се броят, не повече! Търся нови приятели, с големи сърца, истински хора, добронамерени, не повече от 4-5. Имах хиляда, на всички съм изтрил телефоните им, защото са измекяри”, изповяда Пищова пред “ШОУ”.

“7 месеца бях тотално неподвижен, не можех да мърдам – ни жив, ни умрял. Никой не ми даде 5 лв. за хляб. Нямах какво да ям, какво да пия, нямах с какво да платя на жената, която ме гледа. Инвалид съм 100 процента с чужда помощ. Не можех да ставам, бях на памперси, всичко правех в леглото. Кръстникът ми Върбан Даков и жена му Ценка само ми помогнаха”, спомня си шоуменът.

Според Пищова съдбата му връщала тъпкано за една негова голяма лъжа. Преди време той изстреля „новината”, че намерил 140 000 лв. в мазето на бабината къща, докато я прочиствал, подготвяйки я за продан. Така се натъкнал на невероятната находка. „Не съм намерил никакво имане. Измислих го, за да… не ме съжаляват! Но ето, нещастията се случиха и лъжата ми лъсна!”, кахъри се Пищова.

Хвалбите за джакузита-макузита и миски “под ножа” вече са забравена тема за скандалния плейбой №1 на Велико Търново. “Какви жени?! Моята с жените е свършена, те са вече на 48-и план! Ако почна пак да ги поря като риби, ще счупя пак някой прешлен и стой та гледай!”

Но иначе животът продължава. “На Гергьовден ходих на “Албена”, най-добрият човек в България, Сандокана от Добрич ми беше опекъл агне. Голям бизнесмен, добър приятел. Покани ме в хотел “Фламинго”. Ще ми помага да правя там през юли конкурс за красота. Намерил съм си още един приятел в Добрич, чист човек, добронамерен, Симеон Симеонов, който държи комплекса “Хиподрума”. При него ще правим конкурса. Той сега ми донесе 1000 лв. да си имам. А Сандокана ми даде 250 лв. за бензина до “Албена” и обратно до Търново. Отидох самин с колата, аз като седна в нея, мога да я карам. 60-80, 60-80, бавничко, не вдигам повече. Като сляза, мога да ходя, но с проходилката, доволен е от постиженията си препатилият мъж, който преди 2 години беше решил да се беси точно на Гергьовден.

Тогава той изля душата си отново първо пред “ШОУ”: “Ще извикам 10 жени, ще ги съблека, ще ги е…а много пред телевизията и ще се обеся пред телевизията! Така живях и така искам да умра! Искам да ме запомнят хората такъв, какъвто съм бил като млад, като най-големия курварин, като най-големия е…ч, като най-големия бохем на България! Единственият бохем на България!”

Сега е преосмислил всичко, животът му е домилял и не иска да дърпа дявола за опашката. Не пропуска игриво да съобщи: “Нямам профил във фейсбук, защото си публикувах оная работа, мойта, голямата и ме отрязаха за 1 месец”, хвали се Пищовчето.

Валерия КАЛЧЕВА,ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук