Опитали да оберат банкомат в София (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

0
7452

Провеждат се полицейски действия. Така от МВР обясниха за Информационна агенция „Дейли Прес“ полицейската акция в центъра на София.

Трима души са задържани след опит да оберат банкомат. Сутринта към 9 часа патрулка с полицаи се намираше пред банков клон на централния бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

По информация на bTV банката, както и банкоматът пред нея, са опаковани с полицейска лента. Няма видими следи от взлом или взрив на банкомата.

Малко по-късно от МВР увериха, че криминалисти на СДВР изясняват обстоятелствата около опит за интервенция върху банкомат.

Минути след полунощ в нощта срещу сряда в полицията е получен сигнал за съмнително поведение на трима мъже. Те се навъртали около банкомат, монтиран на сградата на банков офис на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

На място били изпратени екипи на СДВР. При извършените заградителни действия полицаите задържали мъжете, засечени в паркиран в близост лек автомобил и ги отвели в столично районно управление. Там е установена самоличността им.

Тримата са на възраст 39 и 40 години, двама от тях са с криминалистически регистрации за извършени престъпления, свързани с наркотици и с кражби.

Работата по изясняването на всички факти и обстоятелства около случая продължава под наблюдението на прокуратурата.Изображение 363511Изображение 363513

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук