ОСТАВКА В „СТОЛИЦАТА НА САНИРАНЕТО”: Зам.-кмет на Благоевград по строителството си тръгва, не иска да бъде дискредитиран

0
2706

Заместник-кметът по строителството Янко Янков депозира оставката си. Той е мотивирал решението с лични мотиви, но истината е, че това е неговият протест срещу опитите за дискредитирането му, разпространените съмнения за некоректно изпълнениe на задълженията и най вече опитите да бъде опорочена работата му по санирането в областния център, съобщи „Струма Ком”.

За да не се дава възможност за спекулации, за да не се хвърля петно върху работата на стотици хора, ангажирани със санирането, Янков е предпочел да се оттегли и да се сложи край на всякакви нападки върху ангажиментите му в кметския екип на Благоевград.

Той бе поканен в екипа на кмета като експерт в строителството и е имал собствен проспериращ бизнес. Неговата непосредствена задача бе  да помогне в изпълнението на амбициозните проекти на община Благоевград, която стана известна и като „столицата на санирането”.

Янков е предпочел да се оттегли, за да се разсеят всякакви съмнения и за работата на общинска администрация Благоевград.  Кметът Атанас Камбитов е приел оставката на Янко Янков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук