Отново: побой над ученичка от връстнички

0
1203

Пореден случай на насилие между деца. Районната прокуратура в Бургас започна разследване на жесток побой над ученичка.

Инцидентът е заснет с мобилен телефон, а клипът е качен в социалните мрежи. На кадрите се вижда как момиче удря шамар на друга девойка, а след това я хваща за косата и я поваля на земята.

Гаврата е заснета от други ученици.

Образувана е преписка, а с изясняването на случая е ангажирано Пето управление на бургаската полиция, тъй като насилието е осъществено на негова територия, съобщават от прокуратурата.

Инцидентите с насилие между ученици с особена жестокост зачестиха. Преди време се появи ужасяващ клип, в който момичета бият тийнейджърка и я карат да се съблече чисто гола.

На 19 септември пък ученички биха своя връстничка във Варна след спор за момчета. Побоят се е случил още през месец юли, но едва месеци по-късно някой решава да качи видеото в социалните мрежи.

Ден преди това 17-годишно момче беше пребито в двора на гимназията в град Исперих. Момчето е нападнато от петима деветокласници, които му потърсили сметка защо контактува в мрежите с тяхна позната. В резултат на побоя потърпевшият беше със счупен нос и насинено око./вести

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук