Пак юмруци на пътя: Агресивен бакшиш счупи носа на шофьор и избяга

0
1331

Водач на таксиметров автомобил е задържан в полицейския арест заради побой, съобщават от полицията във Видин. Сигналът за възникнал на кръстовището на улиците „Цар Александър Батемберг” и „Цар Александър” в областния град конфликт между шофьори, прераснал във физическа саморазправа, е постъпил чрез тел.112. Според първоначалната информация, след като ударил опонента си, агресивният шофьор е избягал.Към местопроизшествието незабавно били насочени екипи на полицията. В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия било установено, че водачът на таксиметрова кола – М.М./22г./ от Видин нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на 38-годишен, местен жител, който шофирал лек автомобил „Хонда”.

Пострадалият е транспортиран в ЦСМП, след извършен медицински преглед е констатирана фрактура на носа. Мъжът е освободен за домашно лечение.

Таксиметровият шофьор е издирен и задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Според събраните до момента данни таксито внезапно спряло, създавайки условие за евентуален пътен инцидент. Водачът на „Хонда”-та направил забележка, която предизвикала последващите действия на таксиметровия шофьор. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура-Видин.

Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор, образувано е досъдебно производство за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди (чл.131, ал.1, т.12 от НК)./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук