Певицата Пламена проговори открито за своите здравословни проблеми

0
894

Певицата Пламена потвърди, че анорексията я е довела до ръба. „Папагалът“ на Нова телевизия Миролюба Бенатова подхвана „разследването“ си от публикация в „жълтата преса“, която обаче Пламена напълно потвърди, като призна, че действително се е стопило до 35 килограма заради хранителното й разстройство.

„Получавах припадъци, гърчове. На метър и 70 височина свалих до 35 килограма. Бях като балсамирана, спря ми цикълът“, разказа Пламена пред жадната за „разтърсващо разследване“ Бенатова. А то се оказа просто повторение на истината, макар и жестока – певицата има страшни проблеми.

Добрата новина е, че Пламена се опитва да излезе от капана на анорексията и вече тежи 40 кг. Хапва ядки, но още има ядове с храненето.

Пламена бе участник в „Мюзик Айдъл“. За риалитито тя разказва, че създават на участниците илюзията, че са много големи звезди, а в реалността се сблъскала с много трудности. С пеене не става и пеенето не е най-важно, посочи тя. И допълни, че в един момент офертите към нея от мъжете станали повече от професионалните./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук