Ненчо не си губи времето! Вижте коя заби сега!

0
932

Няма и месец откакто актьорът Ненчо Балабанов си върна любимата Йоанна Драгнева след драматична раздяла и отново се отдаде на разюздано поведение, твърди HotArena, позовавайки се на столичен вестник.

Откакто стана водещ на „Господари на ефира“ заедно с Малин Кръстев, Балабанов изглежда бързо забрави разлъката и натъжените очи на певицата, след като преди Коледа се зарязаха взаимно. Ненчо е хвърлил око на една от новите адреналинки и заформя бесен флирт с нея, без да му пука особено за това, че е сгоден.Става въпрос за най-възрастната от тройката танцьорки – Диди. Русокоската изглеждала толкова палава, че Балабанов просто не можел да се въздържи и започнал упорито да я сваля.

Даниела Николаева (снимка в галерията) не била от тихичките, а напротив, редовно влизала в майтапите на водещите, сценаристите и операторите. А в последните дни и от малкия екран с просто око се вижда, че Балабанов си я бройка, въпреки че най-вероятно и половинката му Йоанна вижда всичко това, докато го чака да се прибере вечер вкъщи с прясно сготвена вечеря.

„Той е такъв и Йоанна просто трябва да го проумее“, защитават го приятелите му и напомнят, че тя също не е цвете за мирисане, за да го упреква за флиртовете.

Още преди да се раздели с него, бившата певица на „Дийп Зоун проджект“ също се задяваше, но с общинари от Столичния съвет, след като бе избрана за член на местния парламент. Тогава стана ясно, че тя е имала и интимни отношения с няколко гербери, които всъщност й осигурили място в политиката, а Ненчо бе научил от нейни приятелки за изневерите./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук