Петрич посреща кръг от Републиканско първенство по бокс

0
461

Петрич се подготвя за първо домакинство на кръг от Републиканско първенство по бокс. В дните от 8 до 12 февруари южният град ще бъде домакин на кръг от Републиканското първенство по бокс за юноши и кадети. Участие ще запишат над 220 състезатели и треньори от 47 клуба .

В зала „Арена” вече е монтиран и професионалният ринг за кръга от републиканското първенство. Днес е техническата конференция и настаняването на спортисти, треньори и съдии. Официалното откриване ще бъде в сряда, 08.02.2017 г от 15.00 часа. В 16.00 часа по график започват и първите срещи.

В дните на кръга от Републиканското първенство по бокс в Петрич ще пристигне и председателят на Българската федерация по бокс Красимир Инински. Квотата да бъде домакин през тази година на кръг от републиканското по бокс за юноши и кадети, Община Петрич защити след успеха на демонстративния турнир по бокс в края на месец октомври миналата година и високата оценка дадена тогава от председателя на Българската федерация по бокс Красимир Инински, който разговаря с кмета на общината Димитър Бръчков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук