Пиян шофьор падна от колата пред полицаи

0
1222

Много пиян шофьор се строполи от колата пред полицаи, които го стопирали в шуменското село Златна нива.

„Героят“ зад волана бил местният жител Фикрет Сали. Тестът с дрегер показал защо не е могъл да се задържи на краката си – бил с 3,43 промила алкохол.

До катаджийския капан се стигнало по сигнал на съселяни, които го видяли да пие в заведение, а отпред бил паркиран автомобилът му „Форд Мондео“. Било повече от сигурно, че след почерпката Фикрет ще подкара возилото, защото го правел и друг път, и подлудявал селото със скоростно фучане по улиците. Веднага щом полицаите от РУ-Нови пазар получили сигнала към 16 часа в четвъртък, се озовали в селото.

Както се очаквало, шофьорът се качил на колата си, а на ул.“Иван Вазов“ униформените му махнали да спре . Мъжът бил във видимо нетрезво състояние и като отворил вратата при слизането паднал и не могъл да стане. Ударил си ръката и заради травмата, и заради кръвна проба за анализ бил откаран в спешна помощ в Нови пазар. Там обаче отказал да даде кръв и е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. Започнатое досъдебно производство. През м.май Фикрет пак се изявил като блъснал колата на съседа, но тогава случаят минал само като инцидент с материални щети. Местни хора се оплакали от него, че пие и кара, а от полицията им дали съвет да подадат сигнал при следващ случай./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук