Пловдив в ужас! Сексманиак преследва жените около Централната гара

0
1507

Перверзник, който не може да си осигури женско внимание по  нормалния начин, тормози жените, които живеят или работят в района на Централната гара в Пловдив. За това сигнализира marica.bg,позовавйки се на разказ на своя читателка.

Жената разказа, че около 16 часа вчера вървяла в локалното платно на бул. „Христо Ботев”, когато мъжът изскочил срещу нея. Без да издаде и звук, той си разкопчал панталона и започнал да мастурбира. След което тръгнал заплашително към скованата от ужас пловдивчанка.

„Много се изплаших, но успях да запазя самообладание. Извиках му да се маха. Зад мен вървеше младо момче, което ми се притече на помощ и го подгони. Онзи изчезна за секунди, сякаш се изпари”, описва неприятното преживяване дамата.

Тя описа перверзника като мъж на средна възраст, с кестенява коса и тъмни очи. Бил облечен с жълта тениска и шорти. На пръв поглед изглеждал кротък и дори безличен човек.

„Друг мъж, който живее в квартала, ми разказа, че това е трети подобен инцидент в района за няколко дни. Жените са пресрещани по светло и след като се развикат, онзи изчезва. Каква е гаранцията обаче, че утре няма да нападне някое момиче“, пита се .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук