Помните ли малката Алекс, зверски удушена от съседка в Поморие? Трагична гибел застигна баща й (СНИМКИ)

Трагедията се разиграла посред бял ден на терминал "пристигащи"

0
18402

Масиран инфаркт погуби бащата на 7-годишната Александра, която бе зверски удушена от съседка през април 2014 година в Поморие. Веселин Тодоров, по-известен в града с прякора Германеца е починал внезапно на 22-ри август на бургаското летище, пише „Монитор“.

Трагедията се разиграла посред бял ден на терминал „пристигащи“. Германеца пристигнал, за да посрещне гости от чужбина и да ги настани в един от хотелите си.

Докато чакал туристите, той изведнъж се хванал за сърцето, свлякъл се на пода като покосен и повече не помръднал. На място била извикана линейка и реаниматори, но Германеца издъхнал за секунди и екипът не успял да направи нищо. Той бе погребан в родния си град Поморие в петък, а близки и приятели си взеха последно „сбогом“ с него в местния храм „Рождество Богородично“.

За поклонението пристигна и бившата му съпруга Евелина Великова, с която бяха разделени повече от три години. Трагедията с дъщеричката им Алекс буквално съсипа брака им и скоро след жестокото убийство семейството се разпадна. Известният помориец почина на 58-годишна възраст, точно 4 години и 4 месеца след убийството на най-малката си дъщеря. След поредната трагедия в семейството, в малкото градче се заговори, че черна прокоба тегне над фамилията. Други пък смятат, че Германеца не успял да преживее трагедията с детенцето си и болката по загубата закономерно довела до тежък инфаркт. Синът му Методий, който е от първия му брак публикува във фейсбук:

„Искам да се обърна към всички – ценете моментите с любимите си хора и не пропускайте възможност да споделяте всеки един щастлив момент“. Зловещата черна серия в семейството на Веселин и Евелина започнала година преди убийството на детето им. Тогава внезапно починал бащата на Евелина и дядо на Алекс. Човекът загинал неочаквано при нелепа катастрофа. Много скоро след това издъхнала и съпругата му, която си отишла от скоротечен тумор на мозъка. 

Image result for 7-годишната Александра поморие
Снимка: Информационна агенция ПИК
Image result for 7-годишната Александра поморие
Снимка: Агенция „Флагман“.БГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук