Скандал: Доктори мачкат циците на Сузанита, тя им пее по прашки и друса дупе (СНИМКИ 18+)

0
8002
Снимка: Информационна агенция ПИК
Доктори мачкат циците на 15-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита. Те си намират повод да помачкат и стегнатото й дупе, уж да го прегледат, а тя им се отблагодарява, като им пее по прашки. Това са само част от скандалните кадри в новото видео на момичето, пише „Телеграф“.
Парчето се нарича „Чао, кучки“ и на публикуваните кадри в социалната мрежа „Инстаграм“ ясно се вижда как щерката на Мурад кълчи кълки в компанията на трима яки мъжаги, които уж преглеждат русокоската, облечени като медици. В направената болнична стая псевдодокторите преслушват Сузанита, като освен до гърдите, слушалките им опират и до дупето на блондинката. Неприличните кадри шокираха последователите на тийнейджърката, които споделиха общо мнение, че този път е преминала допустимите граници.
Във видеото 15-годишното момиче танцува около скъпарски коли, плези се предизвикателно и се отърква около мачовците.
Снимка: „Блиц“
За съжаление Сузанита не е единствената, която пробива със скандал. Вече известният изпълнител Орхан Мурад реши вместо да даде пример на дъщеря си, да последва нейния и представи две песни, в които вулгарните думи се леят една след друга. Феновете на народния певец останаха втрещени от чудото и подчертаха, че най-вероятно се жертва заради Сузанита, за да отмести насочения към нея интерес.
Снимка: „Блиц“
Уви, не. 51-годишният музикант е решил да промотира още няколко парчета, тъй като отзвукът от страна на меломаните бил голям.
Снимка: „Блиц“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук