Пребиха и ограбиха 45-годишна пловдивчанка пред дома й

0
913

45-годишна пловдивчанка е била пребита и ограбена в понеделник около 21.50 часа вечерта на паркинга пред блока й в жилищен район „Тракия“ в града под тепетата. Жената отивала на работа нощна смяна, когато била нападната в гръб от двама мъже, които я ударили по главата с тежък предмет, а след това й се нахвърлили и задигнали дамската й чанта с 260 лв. в нея, мобилен телефон и лични документи. Пострадалата е настанена за лечение в Университетска болница „Свети Георги“ с рани по главата и счупена ръка, но без опасност за живота. Жената е описала пред разследващите полицаи двамата си нападатели като дребнички, мургави и от ромски произход.

Полицаите от Пето РУ на МВР-Пловдив са извършили във вторник сутринта оглед на мястото на инцидента, където според съседите все още е имало локви с кръв, показващи къде точно е било извършено вандалското нападение.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестни засега извършители, а криминалистите продължават активните действия по разкриването на бандитите. Най-вероятно те са от близкия ромски квартал „Столипиново“, намиращ се от другата страна на „Цариградско шосе“ в Пловдив, смятат роднини и комшии на пострадалата жена от ж.р. „Тракия“./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук