Преследване и стрелба в Бургас! Пиян шофьор се прави на мъж пред полицаи!

0
1351

Луд екшън се е разиграл в Бургас, след като прекалил с алкохола шофьор е оказал съпротива при задържане от полицаи. Достигнало се до преследване и стрелба, за да бъде спипан натушителят, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Екшънът е станал в района на ул. „Байкал“ в кв. „Победа“. Служители от Първо Районно управление спрели за проверка лек автомобил „Форд Транзит“, управляван от 40-годишния А. Т. от Бургас. В колата били и 34-годишният Б. Т. и 40-годишният М. С. И тримата са криминално проявени.

Спреният автомобил бил без валидна „Гражданска отговорност“ за 2016 г., като шофьорът не представил контролен талон. Със съдействието на катаджии и жандармеристи А. Т. е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът отчел 1.04 промила.

Непосредствено след пробата А. Т. се отскубнал и побягнал към ул. „Резвая“. Той не се подчинил на разпорежданията да спре, като след кратко преследване и предупреждение от страна на служителите във въздуха е произведен изстрел. Беглецът е задържан на кръстовището на улиците „Резвая“ и „Мадара“, като при ареста оказал яростна съпротива и неподчинение. Това наложило използването на физическа сила от полицаите, които успели да го закопчаят с белезници.

А. Т. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук