Разтърсващо разкритие: Убитата Александра станала леля ден преди да изчезне безследно!

0
1427

Голяма радост сполетяла семейството на Александра Сивриева от Провадия, което обаче е почернено от жестокото убийство на 13-годишното момиче. Ден преди Александра да изчезне по-голямата й сестра, която живее с майка й в Германия, станала майка, съобщава varnautre.bg.Родителите на Александра, позната и с мюсюлманското си име Севджан, заедно сп о-голямата й сестра, са в Германия. Майка й и баща й работят там, а каката наскоро станала майка – бебето се родило ден преди от България да дойде страшната вест, че Александра е изчезнала.

На 22 март сутринта 50-годишната баба на Александра, която се грижи за нея докато техните са на гурбет, отишла до пощата да изпрати до Германия акта за раждане на по-голямата си внучка, за да запишат бебето. Докато я няма около 11 ч. Александра сатва от сън и както е по пижама мята едно яке и казва на прабаба си, че отива до близкия магазин за кафе и не се връща.

2-3 роднините на момичето живели с мисълта, че момичето е откраднато за жена. Според ромската традиция чакали нишан от бъдещите сватове. Едва на 25 март подали сигнал в полицията.

Въпреки че от полицията потвърдиха, че намереното в бившия ресторант „Ловен дом” тяло е на Александра, майка й Надя, която се прибра от Германия, още не вярва, че е тя. „Казаха, че имала татуировка, имала големи гърди. Ако е така, това не е Александра”, каза тя пред bTV.

Бабата на момичето пък имала предчувствие, че Александра е в „Ловен дом”. „Кръвта ме теглеше натам. Все си мислех – в градината ще я оставят, ама жива и здрава, не умряла”, каза тя. /БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук