Приятели изнасилиха 14-годишна мини миска с моркови и се оправдаха, че тя така поискала

0
2922

14-годишна победителка в конкурси за красота като „Малката мис Русия“ е била изнасилена в Уляновск на купон на местната „златна младеж“. В компанията били нейни съученици, имало и по-големи младежи, един от които е арестуван. По информация на местните СМИ, цитирани от Лайф.ру, разюздания купон, полят обилно с алкохол, завършил с изнасилването с моркови на непълнолетната миска. Цялото извращение било снимано с мобилен телефон. А главната героиня била толкова пияна, че дори не си спомняла какво се е случило с нея.

След вечеринката приятелите показали клипчето на миската, тя разказала на родителите си и те решили да отидат в полицията. Правоохранителите са образували дело по чл.132 от НК – „Насилствени действия от сексуален характер“, тъй като фактически полов контакт не е имало, а само мръснишки извращения.

Задържан е 19-годишен младеж, който снимал оргията и 16-годишната му помощничка. Тя обаче била освободена, защото заявила, че по време на купона всички били пияни, а победителката в конкурсите за красота нямала нищо против това да ѝ се случи.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук