Пропагандата срещу ПИК TV се завъртя! Гого Лозанов хленчи в „правилния“ ефир

0
1396

Вечната Амбър в медийния регулатор Гого Лозанов, който изкара три мандата в СЕМ, а вчера обяви, че подава оставка заради ПИК TV, днес се развихри в „правилния“ ефир. Пред bTV той за пореден път надълго и нашироко говори по темата с оставката си, с което демонстрира кои медии за него са правилните.
Нормално е нито една телевизия да не е доволна от задаващата се мощна конкуренция, но по-важното е, че човек – занимавал се до момента именно с регулация, си позволява да проявява нескрита пристрастност.

Скандален е и друг факт – без да има представител от другата страна в студиото, Лозанов си позволи тотално необективно да злослови по адрес на електронни медии и сайтове, както и за техните собственици.

Клюмналата оставка на Гого Лозанов, която той подава един месец преди изтичане на мандата му, уж за да не гласува за евентуалното „агресивното говорене“, си е чиста проба опит за чистене на имидж. И главното, което е, е че тя конкретно обслужва кръга на грантовите медии на Иво Прокопиев, както и уплашените от конкуренцията досегашни закърнели телевизии. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук