Прочутата сибирска вещица Елена с черна прокоба за много мъка и смърт в Европа

0
362

Сибирската вещица Елена Голунова е позната на широката публика поради способността си да контактува с отвъдния свят

Годината на Черния воден тигър беше много трудна от самото начало. Днес нашата планета е измъчвана от многобройни политически конфронтации и дори конфликти. Боевете се разиграха в самото сърце на Европа. Това коментира сибирската ясновидка Елена Голунова.

Често обикновените хора, за да разберат заобикалящата действителност, се обръщат за помощ не към експертната общност, а към мистици и звездобройци. Понякога наистина духовете могат да предскажат съдбата на човечеството по-добре от всеки друг.

 

Сибирската вещица Елена Голунова е позната на широката публика поради способността си да контактува с отвъдния свят. Тя общува с духовете, за да получи отговори за съдбата на света на живите. И, за съжаление, душите на починалите ни предци не предричат ​​нищо добро за тази година.

Вещицата е сигурна, че тежки изпитания ще паднат върху съдбата на човечеството. Черният воден тигър ще донесе мъка и смърт на нашата планета. Според RIA FAN, говорейки с духовете, тя видяла някакъв провал в Европа. Според нея само тези, които виждат знаците на Вселената и следват правия път, ще могат да избягат от тежката си съдба.

„А тези, които решат да пренебрегнат и безотговорно подходят към проблема, рискуват да напуснат царството на живите завинаги“, прогнозира най-силната и опасна сибирска вещица Голунова.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук