Пуснаха под парична гаранция от 1000 лв. Бисер Миланов

0
1146

Районният съд в Русе пусна днес под парична гаранция в размер на 1000 лева Бисер Миланов, който е обвинен в причиняване на средна телесна повреда на бившата му приятелка Йоанна К.

Съдът не уважи искането на прокуратурата да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”, за да не се укрие или да извърши друго престъпление.

Бисер Миланов бе задържан от полицията в понеделник преди обед в автосервиз на ул. „Свети Димитър Басарбовски”, където се спречкал с Йоанна. В резултат на конфликта младата жена получила две фрактури – на долната челюст отляво и на горната челюст отдясно, има счупен зъб и друг, който се клати. Първоначално Миланов бе задържан за 24 часа, но престоят му в ареста бе удължен на 72 часа.

„Никога не съм удрял тази жена. Хванах я за ръката да я обърна към мен, тя падна и се удари. Аз все още имам най-добри приятелски чувства към нея, въпреки че тя е под контрола на техните и е объркана. Не смятам, че обвинението ще издържи, защото имаше доста свидетели. След случката твърдо ще се кандидатирам за президент”, каза Бисер Миланов.

Заради освобождаването му бе отменен протестът, който организира синът му Виторио в негова защита.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук