Първо в Дейли Прес! Изхвърлят Манчев от Нова след фурорът на шеф Виктор Ангелов от ефира на медията!

0
2557

За двама шеф готвачи в Нова телевизия е тясно. Особено когято единият е класи над другия. Става въпрос за индиректният дуел между шеф Манчев и мастър шефа Виктор Ангелов, който от месец насам превзе ефира на медията с рекламата и летящтият старт на формата си „Хелс Кичън“.

Източници на Дейли Прес в медията ни уверяват, че дните на посредствения Иван Манчев са преброени. Няма спор шеф Виктор Ангелов видимо е класи над него и прави повече рейтинг. Манчев се прочу, като готвач именно след дебютът си в Нова и вечното му предаване „Черешката на тортата“. Доверието към него взе да расте и медията му се довери да финансира и друг негов проект – предаването „Кошмари в кухнята“.

Да но плочата според вътрешните отдавна се изтърка, Манчев сякаш стои на едно място, от години анатемосва авокадото и рекламира лютите чушки,а от скоро и книгата си която няма никакви продажби… Не е показал нищо креативно, а и много кръчми, от предаването „Кошмари в кухнята“ дори фалираха. Да не говорим за „Черешката на тортата“ която също се изчерпа до край и стигна дъното, показвайки плеймейтки и гейове, как се гаврат с храната. Ето защо на Манчев шалтера скоро щял да бъде е спуснат и Виктор Ангелов да превземе кулинарните формати по Нова телевизия с много повече креатизъм, нови иидеи, концепции и респект. Въпрос на време било всичко това да се случи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук